Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Waterpijpen

Currently Shopping by

 1. Merk: Dit artikel verwijderen DUD
 2. Merk: Dit artikel verwijderen Khalil Mamoon
 3. Merk: Dit artikel verwijderen Oduman
 4. Merk: Dit artikel verwijderen Huismerk
Verfijn uw keuze
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Waterpijpen Kopen (shisha, hookah)

Waterpijpen kopen online is een hele zoektocht. Er zijn veel webhops in waterpijpen maar hoe weet je nu of die betrouwbaar zijn. Waterpijp online verkoopt al 10 jaar waterpijpen. Wij hebben dus ruime ervaring in het product en weten dus welke waterpijp geschikt is voor jou situatie en wij zijn dan ook echt een shisha speciaalzaak. Onze collectie bestaat uit een grote diversiteit aan waterpijpen.

Welke waterpijpen zijn er?

Je kunt beginnen met een goedkope waterpijp zoals de Iris. dit is een mooi instapmodel die prima werkt. Ben je echter op zoek naar een waterpijp die je ook gelijk met vrienden kunt roken, dan kun je bij ons ook terecht voor een grote collectie waterpijpen met meerdere slangen. Er zijn waterpijpen met 2 slangen, waterpijpen met 3 slangen maar ook waterpijpen met 4 slangen.

Wat is het verschil in kwaliteit?

Heb je eenmaal de stap gemaakt maar denk je na je eerste aankoop: ik wil wel een wat luxer model, dan zijn de Aladin waterpijpen misschien iets voor jou. Deze waterpijpen zijn van een Duits merk, Aladin, en zijn al jaren op de markt. Ze zijn van uitstekende kwaliteit. De waterpijp schacht is bijvoorbeeld van RVS en roest niet. En de schacht gaat met een schroefdraad op de fles. Op die manier heb je altijd een luchtdichte verbinding van de verschillende onderdelen. Ook kun je vanaf deze prijsklasse waterpijpen ook leuke extra's er bij nemen. Je kunt bijvoorbeeld een leuke siliconeslang nemen voor je waterpijp. Deze passen niet goed op de kleinere modellen maar wel op de Aladin waterpijpen.

Wat is de duurste waterpijp?

Heb je nu al een poosje je Aladin en denk je: ik wil gewoon een waterpijp van de beste kwaliteit die er is: dan is een model van Amy DeLuxe of Kaya Shisha misschien iets voor jou. Deze waterpijpen zijn van de beste kwaliteit materialen gemaakt zoals Inox, Elox of messing. Je koopt dus echt een waterpijp die je geregeld kunt gebruiken. Deze waterpijpen worden ook veel gebruikt bij Shisha Lounges of waterpijp cafe's. Dit omdat ze ook goed schoon zijn te maken en de rookbeleving uitstekend is.

Bijzonder model: AK47 MOB Hookah

Andere leuke waterpijpen die je kunt kopen bij ons zijn bijvoorbeeld de AK 47 waterpijpen van MOB hookah uit Amerika. Deze waterpijpen hebben de vorm van een AK47 kalasnikov mitrailleur en is erg populair. Je hebt ze in diverse strakke designs zoals goud, diamant, roze wit en zwart. Gelijk met deze waterpijpen kun je ook een bullet gaatjesprikker kopen. Een erg leuke accessoire die je ook nog aan je sleutelbos kunt hangen.

Traditionele versie

Naast de moderne waterpijpen die je bij ons kunt kopen kun je bij ons ook terecht voor de traditionele merken. Wij hebben waterpijpen van Khalil Mamoon, uit Egypte en El Nefes waterpijpen, uit Turkije, in het assortiment. Wil je dus een echte traditionele Egyptische of Turkse waterpijp kopen, dan heb je bij ons ruime keus. 

Oduman Shisha met moderne uitstraling

Een echte nieuwkomer op de markt is Oduman waterpijpen. Dit is een waterpijp serie met een moderne uitstraling. De waterpijpen komen uit Turkije. Je moet er wel een losse kom bij kopen want die zit er niet standaard bij. Er zit wel een LED element bij wat een erg mooi effect geeft als je de waterpijpen in het donker rookt. 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen