Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Meerdere slangen

Verfijn uw keuze
Merk
  1. Huismerk
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waterpijp met 2 slangen

Waterpijpen met 2 slangen zijn er handig als je een keer samen met een vriend of vriendin wilt genieten van je waterpijp. Alle waterpijpen met twee slangen die wij verkopen beschikken over een ventielsysteem waardoor je deze ook gemakkelijk alleen kunt roken.

Waterpijp met 3 slangen

Waterpijp met drie slangen is zeker geschikt als je een feestje geeft en met meer dan 1 persoon wilt genieten van je waterpijp. De waterpijpen met drie slangen die waterpijp-online verkoopt beschikken allemaal over een ventielsysteem waardoor je deze ook gemakkelijk alleen of met zijn tweeën kunt gebruiken. De waterpijpen met meerdere slangen zijn ook erg handig voor gebruik in een shisha lounge of waterpijpcafe. De waterpijp kan dan gemakkelijk op tafel staan en met meerdere personen worden gebruikt.

waterpijp met 4 slangen

Waterpijp met vier slangen kom je niet veel tegen. Bij waterpijp online heb je echter een ruime keus waterpijpen. Ook deze waterpijpen met vier slangen kun je alleen, met zijn tweeën of met zijn drieën roken dankzij het ventielsysteem. Naast de standaard waterpijpen zijn er voor veel merken ook losse slang adapters verkrijgbaar. Met deze adapters maak je waterpijpen die standaard 1 slang hebben geschikt voor meerdere slangen. Je vervangt dan het ventiel aan de andere kant van de schacht met een adapter. Vervolgens sluit je de waterpijp slang aan en heb je een extra uitgang voor de slangen. De adapters zijn verkrijgbaar voor Aladin Shisha, Kaya Shisha, Amy De Luxe en de Boost Dud waterpijpen die wij verkopen.

 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen