Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Eén slang

Currently Shopping by

 1. Merk: Dit artikel verwijderen AK47
 2. Merk: Dit artikel verwijderen Khalil Mamoon
 3. Merk: Dit artikel verwijderen Oduman
 4. Merk: Dit artikel verwijderen Kaya
 5. Merk: Dit artikel verwijderen Huismerk
Verfijn uw keuze
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Waterpijp, Hookah, Shisha

Waterpijp, Hookah, Shisha het zijn allemaal synoniemen voor het zelfde product namelijk een waterpijp. Waterpijpen zijn er in verschillende uitvoeringen. In deze categorie heb je waterpijpen met 1 slang. Wij verkopen verschillende merken welke hieronder toegelicht zullen worden.

Basic waterpijp

Basic waterpijpen zijn de goedkoopste waterpijpen die verkrijgbaar zijn. Vaak in de prijscategorie tot ongeveer 40-50 euro. De meeste van deze waterpijpen worden gemaakt in China en zijn Chinese waterpijpen. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit wat minder zal zijn maar als je niet regelmatig rookt of als je een waterpijp cadeau wilt doen, dan zijn dit prima waterpijpen. De goedekope waterpijpen vind je hier. Verwacht je nu toch wat meer dan bieden wij ook een ruime keus merk waterpijpen.

Aladin Waterpijpen

Aladin waterpijpen is een Duits merk waterpijpen dat al decennia lang op de markt is. Men levert een prima waterpijp in de prijsrange van 40-100 euro. De waterpijpen kenmerken zich door een klassiek design en worden altijd compleet met kolentang, slang en kom geleverd.

Boost | DUD Shisha

Boost | DUD Shisha is als merk nog niet zo heel lang op de markt maar onderscheidt zich door de robuuste kwaliteit. Dik glas in combinatie met een zware schacht die met schroefbevestiging op de vaas gaat maakt dat deze waterpijp erg populair is bij met name shisha lounges en waterpijp cafés. Jaarlijks komen er nieuwe modellen. Ze worden ook geleverd met siliconeslang en LED light.

Amy DeLuxe Shisha

Amy DeLuxe kent een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De waterpijpen van Amy DeLuxe die wij leveren zijn nagenoeg allemaal uitegerust met een schroefsysteem, een siliconeslang en een chimneyset. Kortom: alles wat je als professioneel gebruiker nodig hebt kun je krijgen bij ons. 

Kaya Shisha

Zoek je een waterpijp met perfecte verfijnde details? Dan is Kaya Shisha het hoogstaande kwaliteit waterpijp merk dat je zoekt. Net iets mooier afgewerkt als de AmyDeLuxe serie en qua prijsniveau ook wat hoger. De toprange is de INOX lijn. Naast waterpijpen met een moderne uitstraling leveren zijn ook waterpijpen met een meer klassiek uiterlijk, de traditional line. Ze hebben veel keuze uit verschillende waterpijpen maar ook nog eens een hele range aan leuke accessoires, kommen, slangen, ze hebben het allemaal. En uiteraard koop je de mooiste Kaya Shisha spullen gewoon bij ons online.

 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen