Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

ARYF Gloria 4 Handgeslepen Gold (goud) 68cm

Gratis verzending

Meer afbeeldingen

ARYF Gloria 4 Handgeslepen Gold (goud) 68cm

In voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "ARYF Gloria 4 - Goud Handgesneden"
De naam Gloria ("de glorieuze", "de glorieuze") werd gekozen om overeen te komen met de Aryf Hookah 4 Shisha. Bovenal zijn de individuele instellingen die je met deze pijp kunt maken glorieus. Zowel de waterpijp als de rookpijp kunnen in twee verschillende lengtes gebruikt worden dankzij de ingebouwde schroefdraad. De shisha heeft het gesloten kamersysteem aan de basis: de muffe rook kan volledig uit de kom worden geblazen om ruimte te maken voor vers.

De geslepen verbinding van de rookpijp en de slangadapter maken afdichtingen overbodig. De rookbuis heeft een 29/2 snede aan de onderkant en wordt daarom in de basis gestoken. De 18/8 snede op de verbinding met de plaat maakt het gebruik van een melassevanger mogelijk. De Gloria 4 heeft het populaire vlinderbord: de randen van het bord kunnen individueel worden gevormd, waardoor het bord doet denken aan een vlinder.

Goed vakmanschap en V2A roestvrij staal zorgen voor een lange levensduur. De waterpijp wordt geleverd in een complete set met 4 glasaansluitingen, 4 slangadapters, een slangenset met mondstuk, een schoorsteenkopset met een houtskoolzeef en een tang.

Gegevens:

Materiaal rookkolom: roestvrij staal
Materiaal schaal: glas
Aansluitingen: 4
Draad: schroefdop
Dompelbuis inclusief diffusor
Kopadapter: 1-delig, 18/8 cut
Rookgasafvoer: 18/8 binnenslijpen, 29/2 buitenslijpen
Basis: 29/2 verbindingsadapterhouder, gesloten kamersysteem
Slangadapter: 18/8 snede
Dimensies:

Totale hoogte met schoorsteenkopset: ca. 68 cm
Totale hoogte met kleikop: ca. 61 cm
Totale hoogte zonder schoorsteenkopset: ca. 55 cm
Hoogte glas: ca. 24 cm
Lengte waterpijp: ca. 15 cm
Lengte slang: ca. 150 cm
Lengte van het mondstuk: ca. 20 cm
Ø plaat diameter: ca. 25 cm
Ø ventielkogel: ca. 11 mm
Leveringsomvang:

1x glazen schaal
1x basis
1x tweedelige waterpijp met schroefbare diffusor
1x driedelige rookpijp (inkortbaar)
1x Vlinder houtskool bord
4x glazen slang aansluiting
4x slangadapter
4x ventielkogels (11mm)
1x tweedelige kopadapter
1x schoorsteenkopset (kleikop, schoorsteenbevestiging, kopzeef)
1x kolentang
4x slanghouder
1x siliconenslang
1x mondstuk

Normale prijs: € 199,95

Aanbiedingsprijs € 174,95

OF
3

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

Productinformatie "ARYF Gloria 4 - Goud Handgesneden" De naam Gloria ("de glorieuze", "de glorieuze") werd gekozen om overeen te komen met de Aryf Hookah 4 Shisha. Bovenal zijn de individuele instellingen die je met deze pijp kunt maken glorieus. Zowel de waterpijp als de rookpijp kunnen in twee verschillende lengtes gebruikt worden dankzij de ingebouwde schroefdraad. De shisha heeft het gesloten kamersysteem aan de basis: de muffe rook kan volledig uit de kom worden geblazen om ruimte te maken voor vers. De geslepen verbinding van de rookpijp en de slangadapter maken afdichtingen overbodig. De rookbuis heeft een 29/2 snede aan de onderkant en wordt daarom in de basis gestoken. De 18/8 snede op de verbinding met de plaat maakt het gebruik van een melassevanger mogelijk. De Gloria 4 heeft het populaire vlinderbord: de randen van het bord kunnen individueel worden gevormd, waardoor het bord doet denken aan een vlinder. Goed vakmanschap en V2A roestvrij staal zorgen voor een lange levensduur. De waterpijp wordt geleverd in een complete set met 4 glasaansluitingen, 4 slangadapters, een slangenset met mondstuk, een schoorsteenkopset met een houtskoolzeef en een tang. Gegevens: Materiaal rookkolom: roestvrij staal Materiaal schaal: glas Aansluitingen: 4 Draad: schroefdop Dompelbuis inclusief diffusor Kopadapter: 1-delig, 18/8 cut Rookgasafvoer: 18/8 binnenslijpen, 29/2 buitenslijpen Basis: 29/2 verbindingsadapterhouder, gesloten kamersysteem Slangadapter: 18/8 snede Dimensies: Totale hoogte met schoorsteenkopset: ca. 68 cm Totale hoogte met kleikop: ca. 61 cm Totale hoogte zonder schoorsteenkopset: ca. 55 cm Hoogte glas: ca. 24 cm Lengte waterpijp: ca. 15 cm Lengte slang: ca. 150 cm Lengte van het mondstuk: ca. 20 cm Ø plaat diameter: ca. 25 cm Ø ventielkogel: ca. 11 mm Leveringsomvang: 1x glazen schaal 1x basis 1x tweedelige waterpijp met schroefbare diffusor 1x driedelige rookpijp (inkortbaar) 1x Vlinder houtskool bord 4x glazen slang aansluiting 4x slangadapter 4x ventielkogels (11mm) 1x tweedelige kopadapter 1x schoorsteenkopset (kleikop, schoorsteenbevestiging, kopzeef) 1x kolentang 4x slanghouder 1x siliconenslang 1x mondstuk
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 1 item(s)

Top waterpijp! Elke euro waard!
Top waterpijp! Elke euro waard!
prijs
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
Beoordeling door Mo / (Geplaatst op 22-06-2021)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: ARYF Gloria 4 Handgeslepen Gold (goud) 68cm

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
prijs
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen