Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Amy Deluxe SS26.02 Carbonica Solid S Rood

Gratis verzending

Meer afbeeldingen

Amy Deluxe SS26.02 Carbonica Solid S Rood

In voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "Amy Deluxe SS26.02 Carbonica Solid S Rood"
De AMY Deluxe Carbonica Solid S kenmerkt zich door de combinatie van hout en carbon elementen. Grote diameters met een klein totaalvolume van de waterpijp zorgen voor de juiste trek bij het roken. De shisha is dan ook een lust voor het oog en qua smaak.

De afschroefbare diffuser zorgt indien nodig voor een flinke geluidsreductie bij het roken.

Gesloten kamersysteem: Het gesloten kamersysteem biedt twee voordelen. Enerzijds kan muffe / krassende rook met één klap uit het glas worden verdreven. De rook kan eenvoudig worden uitgeblazen door de stroomkanalen, die direct naar beneden wijzen. Bij conventionele waterpijpen kost dit aanzienlijk meer inspanning - de rook blijft in het glas! Bovendien verbetert een gesloten kamersysteem het algehele rookgedrag. Rookgedrag is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals: B. Binnendiameter van de aansluitingen, luchtvolume van de waterpijp etc. In tegenstelling tot een conventionele waterpijp biedt het gesloten systeem een ​​kleiner luchtvolume. Dit verbetert het pak van de waterpijp, waardoor het gemakkelijker te trekken is.

Gegevens:

Hoogte (inclusief tabakskop): ca. 60 cm
Materiaal rookkolom: RVS, carbon, hout
Materiaal schaal: glas
4 aansluitingen (slechts 1x slangadapter meegeleverd!)
Extra houtskoolrooster voor het bord
Draad: schroefdop
Kamersysteem: gesloten kamersysteem
De leveringsomvang van de Carbonica Solid S omvat:

1x glazen schaal
1x basis + gesloten kamersysteem
1x rookkolom
1x houtskoolplaat incl. houtskoolrooster
1x hoofdadapter
1x koppakking
1x stenen tabakskop
1x schoorsteenopzet
1x waterpijp
1x afschroefbare diffusor
1x slanghouder
4x slangaansluitingen
1x grondslangadapter met kogelgewricht
1x siliconenslang
1x aluminium mondstuk
1x kolentang

Normale prijs: € 179,95

Aanbiedingsprijs € 159,95

OF
22

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

Productinformatie "Amy Deluxe SS26.02 Carbonica Solid S Rood" De AMY Deluxe Carbonica Solid S kenmerkt zich door de combinatie van hout en carbon elementen. Grote diameters met een klein totaalvolume van de waterpijp zorgen voor de juiste trek bij het roken. De shisha is dan ook een lust voor het oog en qua smaak. De afschroefbare diffuser zorgt indien nodig voor een flinke geluidsreductie bij het roken. Gesloten kamersysteem: Het gesloten kamersysteem biedt twee voordelen. Enerzijds kan muffe / krassende rook met één klap uit het glas worden verdreven. De rook kan eenvoudig worden uitgeblazen door de stroomkanalen, die direct naar beneden wijzen. Bij conventionele waterpijpen kost dit aanzienlijk meer inspanning - de rook blijft in het glas! Bovendien verbetert een gesloten kamersysteem het algehele rookgedrag. Rookgedrag is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals: B. Binnendiameter van de aansluitingen, luchtvolume van de waterpijp etc. In tegenstelling tot een conventionele waterpijp biedt het gesloten systeem een ​​kleiner luchtvolume. Dit verbetert het pak van de waterpijp, waardoor het gemakkelijker te trekken is. Gegevens: Hoogte (inclusief tabakskop): ca. 60 cm Materiaal rookkolom: RVS, carbon, hout Materiaal schaal: glas 4 aansluitingen (slechts 1x slangadapter meegeleverd!) Extra houtskoolrooster voor het bord Draad: schroefdop Kamersysteem: gesloten kamersysteem De leveringsomvang van de Carbonica Solid S omvat: 1x glazen schaal 1x basis + gesloten kamersysteem 1x rookkolom 1x houtskoolplaat incl. houtskoolrooster 1x hoofdadapter 1x koppakking 1x stenen tabakskop 1x schoorsteenopzet 1x waterpijp 1x afschroefbare diffusor 1x slanghouder 4x slangaansluitingen 1x grondslangadapter met kogelgewricht 1x siliconenslang 1x aluminium mondstuk 1x kolentang
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: Amy Deluxe SS26.02 Carbonica Solid S Rood

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
prijs

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen