Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Khalil Mamoon

Er komen geen producten overeen met de selectie.

VERKOOP GESTAAKT!!!

Waterpijp online heeft de verkoop van Khalil Mamoon waterpijpen gestaakt. Doordat men niet aan de hoge vraag van het product kan voldoen staat de kwaliteit ernstig onder druk. Voorbeelden zijn slecht gelaste schachten en het feit dat veel b-keuze waterpijpen (met lichte beschadigingen) toch doorgezet worden naar de klanten. Daarnaast zijn de rubbers die tussen de schacht en de vaas worden gedaan niet heel maatvast. Uiteraard is dit het gevolg van het handmatige productieproces maar het levert ons gewoon teveel klachten op. Daar komt bij dat, om een goed garantieniveau te bieden, losse onderdelen voor deze waterpijp erg schaars zijn. 

Voor ons dus redenen genoeg om te stoppen met de verkoop van Khalil Mamoon, hoe populair het merk gekgenoeg ook is. Wij bieden inmiddels uitstekende alternatieven van bijvoorbeeld Kaya Shisha of Amy DeLuxe. Beide merken hebben een traditionele productlijn. 

Khalil Mamoon

Khalil Mamoon is een traditioneel egyptisch waterpijp merk. Staat bekend om zijn uitgebreide collectie, De Khalil Kamanga, De khalil mamoon ceramic en de Hummer serie. Valt te combineren met bijna alle producten op onze site. Khalil mamoon heeft zijn productie opgeschroefd waardoor er inmiddels heel veel verschillende Khalil Mamoon modellen zijn. Je kunt de waterpijp flessen van de khalil mamoon onderling uitwisselen. Daarnaast zijn er modellen met bovenin een container om ijs in te doen. De zogenaamde chiller waterpijp modellen. Een waterpijp met ijs geeft een zachtere smaak en dikkere rook uit je waterpijp.

 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen