Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Kaya Shisha ELOX Eco Slice Zwart 54CM

Gratis verzending

Meer afbeeldingen

Kaya Shisha ELOX Eco Slice Zwart 54CM

In voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "Kaya Shisha ELOX Eco Slice Zwart"
De ECO Slice Small uit de Kaya Shisha ELOX serie is een kleine waterpijp met een rookkolom set gemaakt van gekleurd geanodiseerd aluminium. De rookkolom is omgeven door een gekleurde geanodiseerde sierschacht. Dit is doorkruist met gaten van verschillende groottes. Aan de bovenkant van de rookkolom bevindt zich een snede van 18,8 F voor het gebruik van melassevangers. Het meegeleverde 26 cm aluminium mondstuk (bruikbare lengte: 23,5 cm) neemt de vorm en kleur van de rookkolom aan. De shisha is voorzien van een slangaansluiting en een Cut-slangadapter*.

Eenvoudige en snelle montage

Het waterpijpglas is met een kliksluiting verbonden met de basis. Twee uitsteeksels in de basis grijpen in de corresponderende verbindingen van de draad op het waterpijpglas. Met minder dan een halve slag zit de rookkolom al stevig vast aan het glas.

Basis met 4-weg uitlaatklep

Het bijzondere aan de Eco Slice is de basis. Deze is niet alleen opgezet als onderdeel van een gesloten kamersysteem, maar heeft ook een uitgekiende uitwerpfunctie met 4 geïnstalleerde ventielkogels. Als je de rook wilt uitblazen omdat het oud is, of omdat je het effect gewoon leuk vindt, passeert het de klepkogels en wordt het via de openingen in de rookkolom boven de basis uitgestoten.

Laag geluidsniveau

De ECO Slice wordt geleverd inclusief dompelbuis met diffuser. De gatendiffusor is via een schroefdraad verbonden met de dompelbuis. Als de shisha wordt gebruikt met de diffuser, splijt deze grote rookbellen in het water, zorgt voor een intensiever contact met het water, wat het verkoelende effect verhoogt en het lawaaierige bubbelen vermindert.

Shishabowl met een vleugje kleur

Het glas weegt ongeveer 1,2 kg, is stevig en heeft een footprint van max. 11 cm.

Totale hoogte met kop en schoorsteen: ca. 54 cm

Hoogte zonder accessoires: ca. 39 cm

Details over de set met de Elox Eco Slice Small van Kaya-Shisha:

1 rookkolomset, ELOX Eco Slice Small
- met 18.8F snede voor melassevanger
1 basis
- 1 slangaansluiting met slangadapter *
- Gesloten kamer
- Klik sluiting
- 4 afvoerkleppen
1 asplaat Ø ca. 18 cm
1 dompelbuis met gatendiffusor (max. 13 cm)
1 shisha glas met kristal geslepen
1 siliconen buis, ongeveer 130 cm
1 aluminium mondstuk, ca. 26 cm
1 terracotta tabakskop
1 schoorsteenblad
1 anti-knikveer
1 kolentang, 22 cm

Normale prijs: € 78,95

Aanbiedingsprijs € 69,95

OF
23

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

Productinformatie "Kaya Shisha ELOX Eco Slice Zwart" De ECO Slice Small uit de Kaya Shisha ELOX serie is een kleine waterpijp met een rookkolom set gemaakt van gekleurd geanodiseerd aluminium. De rookkolom is omgeven door een gekleurde geanodiseerde sierschacht. Dit is doorkruist met gaten van verschillende groottes. Aan de bovenkant van de rookkolom bevindt zich een snede van 18,8 F voor het gebruik van melassevangers. Het meegeleverde 26 cm aluminium mondstuk (bruikbare lengte: 23,5 cm) neemt de vorm en kleur van de rookkolom aan. De shisha is voorzien van een slangaansluiting en een Cut-slangadapter*. Eenvoudige en snelle montage Het waterpijpglas is met een kliksluiting verbonden met de basis. Twee uitsteeksels in de basis grijpen in de corresponderende verbindingen van de draad op het waterpijpglas. Met minder dan een halve slag zit de rookkolom al stevig vast aan het glas. Basis met 4-weg uitlaatklep Het bijzondere aan de Eco Slice is de basis. Deze is niet alleen opgezet als onderdeel van een gesloten kamersysteem, maar heeft ook een uitgekiende uitwerpfunctie met 4 geïnstalleerde ventielkogels. Als je de rook wilt uitblazen omdat het oud is, of omdat je het effect gewoon leuk vindt, passeert het de klepkogels en wordt het via de openingen in de rookkolom boven de basis uitgestoten. Laag geluidsniveau De ECO Slice wordt geleverd inclusief dompelbuis met diffuser. De gatendiffusor is via een schroefdraad verbonden met de dompelbuis. Als de shisha wordt gebruikt met de diffuser, splijt deze grote rookbellen in het water, zorgt voor een intensiever contact met het water, wat het verkoelende effect verhoogt en het lawaaierige bubbelen vermindert. Shishabowl met een vleugje kleur Het glas weegt ongeveer 1,2 kg, is stevig en heeft een footprint van max. 11 cm. Totale hoogte met kop en schoorsteen: ca. 54 cm Hoogte zonder accessoires: ca. 39 cm Details over de set met de Elox Eco Slice Small van Kaya-Shisha: 1 rookkolomset, ELOX Eco Slice Small - met 18.8F snede voor melassevanger 1 basis - 1 slangaansluiting met slangadapter * - Gesloten kamer - Klik sluiting - 4 afvoerkleppen 1 asplaat Ø ca. 18 cm 1 dompelbuis met gatendiffusor (max. 13 cm) 1 shisha glas met kristal geslepen 1 siliconen buis, ongeveer 130 cm 1 aluminium mondstuk, ca. 26 cm 1 terracotta tabakskop 1 schoorsteenblad 1 anti-knikveer 1 kolentang, 22 cm
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: Kaya Shisha ELOX Eco Slice Zwart 54CM

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
prijs

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen