Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Aladin Waterpijpen

Aladin Waterpijpen

Aladin waterpijpen bestaat sinds 1985 en levert een uitstekende  kwaliteit waterpijpen. In hun bestaan hebben ze al meer dan 1 miljoen waterpijpen verkocht. Kenmerkend zijn de mooie ontwerpen en de schachten die middels schroefdraad op de fles worden bevestigd. Ben je op zoek naar een waterpijp van goede kwaliteit omdat je regelmatig geniet van je waterpijp? Dan is een waterpijp van Aladin absoluut iets voor jou! Wij verkopen de waterpijpen van Aladin uit de origins serie. Waterpijp-online is exclusief dealer van Aladin waterpijpen. Je weet dus dat je bij ons aan het goede adres bent voor zo'n prachtige waterpijp, shisha van Aladin. Niet alleen de waterpijpen maar ook de onderdelen kun je bij ons vinden. Zo hebben we kommen van Aladin maar ook Slangen en losse adapters. Met deze adapters voor de Aladin waterpijp maak je deze geschikt om met twee personen te roken. Er zijn ook aladin waterpijpen met twee, drie of vier slangen verkrijgbaar. 

Aladin Barcelona

Dit is het instap model van de Aladin waterpijpen. De watepijp heeft een mooi transparante bolvormige vaas. Daarop gaat een RVS schacht met schroefdraad bevestiging. Bij de waterpijp zit een goed wasbare klassieke slang. Door de grote slangingang is deze waterpijp ook geschikt om bijvoorbeeld met een siliconeslang te gebruiken. Bekijk de Aladin Barcelona waterpijpen hier!

 Aladin Bogota

Deze voordelig geprijsde waterpijp kenmerkt zich door de mooie twotone kleuring van de vaas. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleurstellingen. De tweekleuring geeft deze waterpijp net dat stukje extra uitstraling. De grote slangingang van de schacht zorgt er voor dat je ook bij deze waterpijp prima een andere slang, zoals een siliconeslang, kunt gebruiken. Bekijk de Aladin Bogota waterpijp serie hier!

Aladin Berlin

De Aladin Berlin is wederom een mooi tafelmodel. De vaas heeft een craquele (mozaiek) uitstraling. Dat ziet er enorm leuk uit. De grote slangingang geeft de mogelijkheid om ook een siliconeslang te gebruiken. Het ventiel kun je daarnaast vervangen met een adapter waarmee je de waterpijp ook met twee personen kunt gebruiken. Bekijk de Aladin Berlin Serie hier!

Aladin Lagos

De Aladin Lagos is een model dat iets groter is dan de Barcelona, Bogota en Berlin. Hij is 65 cm hoog. De vaas heeft een klassieke vlam uitstraling met in de schacht een kleurelement dat gelijk is aan de kleur van de vaas. Bekijk da Aladin Lagos serie hier.

Aladin Mumbai

De Aladin Mumbai heeft net als de Berlin een mooi craguele (mozaiek) uitstraling. Het leuke is dat je in dit model ook een witte waterpijp vind. Deze heeft een moderne, sleak, uitstraling. Het is een wat groter model ook, ruim 60 cm. De waterpijp heeft een kom in dezelfde kleustelling als de vaas, net als de slang. Bekijk de Aladin Mumbai hier.

Aladin Saigon

De Aladin Saigon is een model dat in de kern al jaren mee draait in de collectie van Aladin Shisha waterpijpen. Waarom zou je een mooi model ook teveel veranderen. De vaas heeft een mooi wave model dat erg aan zal spreken. Het is daarnaast zeker 1 van de wat grotere modellen met zijn 66 cm hoog. Net als de andere waterpijpen van Aladin gaat de schacht met schroefbevestiging op de fles. Hiermee creeer je een luchtdichte afsluiting. Het ventiel kun je vervangen door een adapter waardoor je er een extra slang op aan kunt sluiten. Dit kan overigins met alle modellen van Aladin. Bekijk de collectie Aladin Saigon hier.

Aladin Numea 

De Aladin Numea is het model van Aladin Shisha dat met twee slangen geleverd wordt. De vaas heeft een mooie two tone kleurstelling net als de Bogota serie van Aladin. Dit is een prima waterpijp om met vrienden te gebruiken. Er zit een diepe kom op die je goed vol kunt stoppen met tabak. Er zijn 4 verschillende kleuren beschikbaar. Bekijk alle kleuren van de Aladin Numea hier

Aladin Bali

De Aladin Bali is een klassieker in de collectie van Aladin Shisha. De vaas heeft een mooi vlam motief. De waterpijp Aladin Bali is maar liefst 69 cm groot en is dus bijna geen tafelmodelletje meer. Een tijdloos ontwerp maakt van deze waterpijp een klassieker waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bekijk alle kleuren van de Aladin Bali Hier

Aladin Istanbul

De Aladin Istanbul is 1 van de grotere waterpijpen van Aladin. De vaas is lekker groot en heeft extra dik glas dat tegen een stootje kan. Dit is zeker geen tafelmodel meer. De waterpijp Aladin Istanbul is namelijk maar liefst 77cm hoog. De serie heeft ook een aantal leuke kleuren en de decoratie heeft een motief dat aan het midden oosten doet denken. Met dit model heb je een waterpijp in huis waar je jaren plezier aan zult beleven. Bekijk de Aladin Istanbul serie hier.

 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen