Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Aladin Alux 5 Zwart 60CM

Gratis verzending

Meer afbeeldingen

Aladin Alux 5 Zwart 60CM

Niet in voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "Aladin Alux 5 Zwart"
De Aladin Alux 5 Shisha bestaat uit een geanodiseerde aluminium rookkolom en voet en een glazen schaal. Zowel de diffuser als de dompelbuis zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor langdurig gebruik in het water. De glazen schaal is met een kliksysteem verbonden met de rookkolom. Dankzij het geïntegreerde "closed chamber system" op de basis kun je in elke rookfase alle rook uit de bowl blazen.

De waterpijp heeft een slangaansluiting met een geslepen verbinding, een passende adapter voor de siliconenslang is bij de levering inbegrepen. De dompelbuis van de Aladin Alux 5 heeft een speciale diffuser. Door deze op en neer te schuiven, kunt u de diffuseropening dienovereenkomstig aanpassen of volledig afdekken.

Bijpassende accessoires zoals siliconenslang, mondstuk, kleikop met schoorsteenbevestiging, houtskooltang en slangveer zijn bij de levering inbegrepen.

Details:

Modelkleur: Zwart
Hoogte (zonder tabakskop): ca. 46 cm
Materiaal rookkolom: geanodiseerd aluminium
Materiaal schaal: glas
Materiaal dompelbuis: roestvrij staal
Slangaansluiting met 18/8 snede
Dompelbuis met verstelbare diffusor
Basis: gesloten kamersysteem
Onderwerp: klik op slot
Fabrikant: Aladin Shisha
Leveringsomvang:

1x glazen schaal
1x rookkolom
1x bodem (gesloten kamersysteem)
1x dompelbuis inclusief diffusor
1x slangaansluiting
1x slangadapter
1x uitlaatklep
1x ventielkogel
1x hoofdadapter
1x siliconenslang
1x aluminium mondstuk
1x tapekop
1x schoorsteenbevestiging
1x asplaat
1x slangveer
1x kolentang

Normale prijs: € 87,95

Aanbiedingsprijs € 74,95

14

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

Productinformatie "Aladin Alux 5 Zwart" De Aladin Alux 5 Shisha bestaat uit een geanodiseerde aluminium rookkolom en voet en een glazen schaal. Zowel de diffuser als de dompelbuis zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor langdurig gebruik in het water. De glazen schaal is met een kliksysteem verbonden met de rookkolom. Dankzij het geïntegreerde "closed chamber system" op de basis kun je in elke rookfase alle rook uit de bowl blazen. De waterpijp heeft een slangaansluiting met een geslepen verbinding, een passende adapter voor de siliconenslang is bij de levering inbegrepen. De dompelbuis van de Aladin Alux 5 heeft een speciale diffuser. Door deze op en neer te schuiven, kunt u de diffuseropening dienovereenkomstig aanpassen of volledig afdekken. Bijpassende accessoires zoals siliconenslang, mondstuk, kleikop met schoorsteenbevestiging, houtskooltang en slangveer zijn bij de levering inbegrepen. Details: Modelkleur: Zwart Hoogte (zonder tabakskop): ca. 46 cm Materiaal rookkolom: geanodiseerd aluminium Materiaal schaal: glas Materiaal dompelbuis: roestvrij staal Slangaansluiting met 18/8 snede Dompelbuis met verstelbare diffusor Basis: gesloten kamersysteem Onderwerp: klik op slot Fabrikant: Aladin Shisha Leveringsomvang: 1x glazen schaal 1x rookkolom 1x bodem (gesloten kamersysteem) 1x dompelbuis inclusief diffusor 1x slangaansluiting 1x slangadapter 1x uitlaatklep 1x ventielkogel 1x hoofdadapter 1x siliconenslang 1x aluminium mondstuk 1x tapekop 1x schoorsteenbevestiging 1x asplaat 1x slangveer 1x kolentang
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: Aladin Alux 5 Zwart 60CM

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
prijs
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen