Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Aladin Alux 380 Marmer Zwart 50CM

Gratis verzending

Meer afbeeldingen

Aladin Alux 380 Marmer Zwart 50CM

Niet in voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "Aladin Alux 380 Marmer Zwart"
De Aladin Alux 380 (mm) is een kleine Shisha met een aluminium rookzuil en een glazen schaal. Het wordt geleverd met veel apparatuur en biedt u een hoog kwaliteitsniveau tegen een eerlijke prijs.

Naast het lage gewicht en de moderne uitstraling biedt de waterpijp je een betrouwbaar slot dat het monteren en demonteren van de waterpijp veel gemakkelijker maakt. Een extra verademing zijn de massa-aansluitingen voor zowel de kopadapter als de slangadapter.In de basis is een gesloten kamersysteem ingebouwd, waardoor je de mogelijkheid hebt om muffe rook eenvoudig uit de kom te blazen.

De diffusor op de dompelbuis kan worden afgesteld en ook verwijderd, waardoor je de geluidsontwikkeling kunt beïnvloeden. Hij is uiteraard voorzien van een slangaansluiting met een geslepen verbinding. Met een andere, los verkrijgbare, slangaansluiting kun je je Aladin Alux 380 uitbreiden en 2 slangen aansluiten.

Naast de waterpijp zelf heb je een siliconen slangenset en een schoorsteenkopset meegeleverd in het pakket. De slangenset bestaat uit een antistatische siliconenslang met een aluminium mondstuk en knikbescherming. De schoorsteenkopset bestaat uit een kleikop en een Mockingbird opzetstuk.

Details:

Hoogte (inclusief tabakskop): ca. 50 cm
Materiaal rookkolom: geanodiseerd aluminium
Materiaal schaal: glas
Slangaansluiting met 18/8 snede
Basis: gesloten kamersysteem
Onderwerp: klik op slot
Dompelbuis met verstelbare diffusor
Fabrikant: Aladin Shisha
Leveringsomvang:

1x glazen schaal
1x rookkolom
1x dompelbuis
1x diffusor
1x slangaansluiting
1x slangadapter
1x uitlaatklep
1x hoofdadapter
1x siliconenslang
1x aluminium mondstuk
1x tabakskop
1x schoorsteenopzet
1x asplaat
1x slangveer
1x kolentang

Normale prijs: € 87,95

Aanbiedingsprijs € 69,95

15

Voor 16.00 besteld: volgende dag in huis!

Morgen in huis? u heeft nog

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

Productinformatie "Aladin Alux 380 Marmer Zwart" De Aladin Alux 380 (mm) is een kleine Shisha met een aluminium rookzuil en een glazen schaal. Het wordt geleverd met veel apparatuur en biedt u een hoog kwaliteitsniveau tegen een eerlijke prijs. Naast het lage gewicht en de moderne uitstraling biedt de waterpijp je een betrouwbaar slot dat het monteren en demonteren van de waterpijp veel gemakkelijker maakt. Een extra verademing zijn de massa-aansluitingen voor zowel de kopadapter als de slangadapter.In de basis is een gesloten kamersysteem ingebouwd, waardoor je de mogelijkheid hebt om muffe rook eenvoudig uit de kom te blazen. De diffusor op de dompelbuis kan worden afgesteld en ook verwijderd, waardoor je de geluidsontwikkeling kunt beïnvloeden. Hij is uiteraard voorzien van een slangaansluiting met een geslepen verbinding. Met een andere, los verkrijgbare, slangaansluiting kun je je Aladin Alux 380 uitbreiden en 2 slangen aansluiten. Naast de waterpijp zelf heb je een siliconen slangenset en een schoorsteenkopset meegeleverd in het pakket. De slangenset bestaat uit een antistatische siliconenslang met een aluminium mondstuk en knikbescherming. De schoorsteenkopset bestaat uit een kleikop en een Mockingbird opzetstuk. Details: Hoogte (inclusief tabakskop): ca. 50 cm Materiaal rookkolom: geanodiseerd aluminium Materiaal schaal: glas Slangaansluiting met 18/8 snede Basis: gesloten kamersysteem Onderwerp: klik op slot Dompelbuis met verstelbare diffusor Fabrikant: Aladin Shisha Leveringsomvang: 1x glazen schaal 1x rookkolom 1x dompelbuis 1x diffusor 1x slangaansluiting 1x slangadapter 1x uitlaatklep 1x hoofdadapter 1x siliconenslang 1x aluminium mondstuk 1x tabakskop 1x schoorsteenopzet 1x asplaat 1x slangveer 1x kolentang
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: Aladin Alux 380 Marmer Zwart 50CM

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kwaliteit
prijs
Prijs-kwaliteit

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen