Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Kleikommen

Waterpijp tabakskom van klei

Tabakskommen van klei zijn de kommen die al sinds het begin van de waterpijp gebruikt worden. Ze worden standaard geleverd bij alle klassieke modellen. De geglazuurde versies kun je makkelijk schoon maken en gebruiken voor andere smaken. Rook je vaak dezelfde smaak? Gebruik dan gewoon 1 klassieke kleikom zonder glazuur. 

De kleikmommen zijn inmiddels in verschillende modellen leverbaar, de klassieke kom met de gaatjes onderin, de vortex kom en de funnel. De vortex komt heet in het model van Kaya de Quattro. Dit omdat er vier gaatjes in de kom zitten. Dit is een erg populair model omdat hier ook heel goed een chimney past. 

Naast de traditionele kommen verkopen wij ook de speciale losse Amy De Luxe tabakskom. Deze heeft de gaatjes in de zijkant en kun je combineren met de chimney. Hij is geschikt om alle soorten tabak mee te roken die je maar wilt. 

Een andere speciale kom is de kopfnuss. Deze kleikom heeft een vakverdeling. Hiermee kun je tot wel drie smaken mengen. Hij wordt geleverd inclusief een chimneyset. Bekijk deze speciale kom hier.

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen