Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Chimney sets

Chimney sets.

Bedoeld om bovenop de tabakskom te zettten. Schoorstenen worden ze wel genoemd voor de waterpijp, shisha of hookah. Ideaal voor heat management en  in combinatie met natuurkolen te gebruiken. 

De ontwikkelingen op dit gebied gaan steeds verder en er zijn meer moderne heat management systemen voor het roken van de waterpijp. Het gaat in dit geval op het deel dat op de kom komt te staan. Normaal gebruik je een stuk folie tussen het kooltje en de tabak. De chimney vervangt dit stukje folie en heeft een aantal voordelen ten opzichte van de folie:

1. warmteverdeling. Met een chimney zal de warmteverdeling over de tabak beter te managen zijn.

2. minder bijsmaak. Doordat de luchcirculatie van onder het kooltje komt heb je minder kans op bijsmaak .Daarnaast zal de chimney niet kapot gaan als gevolg van de hitte en de kolen komen niet in aanraking met de rookwaren.

3. kostenbesparing. Je hoeft niet elke keer nieuwe folie te pakken maar gebruikt elke keer de chimney.

Heat management systemen.

Naast de chimney heb je ook de heat management systemen van bijvoorbeeld Kaloud, Oduman Ignis, Amy Deluxe en de Kaya Block. Het grote voordeel is dat deze een dichte bodem hebben. Hierdoor verdeelt de warmte zich over de onderkant van het heatmanagment systeem. Je hebt dus niet te maken met de as van de kootljes want die blijft in het heat management systeem achter. Daarnaast kun je de warmte van de kooltjes goed regelen doordat de bovenkant van de systemen luchtinlaten hebben die je middels een schuif systeem open en dicht kunt zetten. Hoe verder je ze open zet hoe meer lucht er bij komt en hoe heter de kolen worden. En dus indirect ook de tabak uiteraard. 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen