Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Waterpijp Slangen

Currently Shopping by

  1. Merk: Dit artikel verwijderen Amy DeLuxe
  2. Merk: Dit artikel verwijderen DUD
Verfijn uw keuze
Kleur
  1. zwart

Waterpijp Slangen

Hier vind je verschillende waterpijp slangen. Van eenvoudige tot exclusieve waterpijp slangen. In alle maten en kleuren. Vervang je kapotte waterpijp slang of koop een kleur die beter bij je waterpijp past. De goedkoopste waterpijp slangen van de beste kwaliteit koop je bij waterpijp-online.nl.

Goedkope waterpijp slangen

De meeste waterpijp slangen zijn van goedkope kwaliteit. Deze zijn prima te gebruiken maar hebben wel een aantal nadelen. Zo kun je ze niet goed reinigen met water. Dit komt door het materiaal van de slang dat na verloop van tijd zal uitdrogen en scheuren. Daarnaast hebben veel goedkope slangen een metalen band om de slang. Deze zal na verloop van tijd gaan roestten en loslaten. Een ander nadeel is dat de smaak van de tabak in de slang gaat trekken. Je kunt de slangen dan ook het beste gebruiken in combinatie met 1 slang. 

Waterpijp slang met ijs

Sinds een aantal jaren zijn er waterpijp slangen met ijs op de markt. De bekendste is verreweg de Mya Freeze waterpijpslang. Deze slangen zijn voorzien van een koelelement die je voor je rooksessie even in de koelkast of vriezer legt. Als je gaat roken plaats je het element in het mondstuk. Het grote voordeel hiervan is dat de rook milder zal worden, minder scherp, en dat je ook nog eens hele dikke rookwolken zal maken. Dit komt door het temperatuurverschil. Een ander populair onderdeel hier is de Ice Bazooka. Dit is een los mondstuk dat je op een siliconeslang kunt zetten. Er zit een los koelelement in dat je van te voren in de koelkast kunt leggen. Bekijk de Ice Bazooka HIER.

Wasbare waterpijpslang

De beste rook ervaring beleeft je met een goed wasbare waterpijpslang. Deze zijn gemaakt van siliconeslangen. Tegenwoordig kun je deze krijgen in heel veel leuke kleuren. Daarnaast is er een ruime keuze aan losse mondstukken voor deze slangen. Veelal gemaakt van glas waardoor je de rook mooi door het mondstuk ziet gaan. Wij hebben glazen mondstukken die tot wel 40cm lang zijn. Doordat de slangen van silicone zijn gemaakt nemen ze nagenoeg geen smaak van de rook op. Ze zijn daarnaast uitstekend schoon te maken. Rook je daarom meerdere smaken met je waterpijp dan kun je eigenlijk niet om een siliconeslang heen. Je bent voor een basic siliconeslang maar 14.90 kwijt (HIER), dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Hou er wel rekening mee dat de slangen niet altijd goed aansluiten op de goedkopere modellen waterpijpen. Eigenlijk kun je ze vanaf het model van de Aladin goed aansluiten. Bekijk alle wasbare siliconeslangen HIER.

Waterpijp slang schoonmaken

De waterpijpslangen maak je het beste schoon met schoon lauw warm water. 

Waterpijp slang rubber

Om de waterpijpslangen goed aan te sluiten gebruik je altijd een los rubber voor de waterpijpslang HIER. Deze steek je in de schacht en zorgt voor een luchtdichte afsluiting van het geheel. 

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen