Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

AO kolenaansteker Blazer T 650W heater

Meer afbeeldingen

AO kolenaansteker Blazer T 650W heater

In voorraad Beschikbaarheid:

roductinformatie "AO kolenaansteker Blazer T 650W"
Ben je op zoek naar een schone oplossing om je natuurlijke houtskool snel op temperatuur te brengen, maar ben je het experimenteren met kookplaten en dergelijke beu? Dan is de kolenaansteker T van AO Blazer de juiste hulp voor jou! De 650W sterke kolenaansteker is alleen bedoeld voor het verwarmen van je shisha kolen. Dankzij het grote houtskoolreservoir kan de AO T tot tien kolen tegelijk opwarmen. Na 5 - 10 minuten kan het Shisha-plezier beginnen! Een handgreep die eenvoudig in de houder van de kolencontainer geklikt kan worden zorgt ervoor dat de hete kolen veilig vervoerd kunnen worden. Dankzij de kolencontainer hebben de verwarmingsspiralen geen direct contact met de kolen, wat de levensduur van de aansteker verlengt. Het meegeleverde deksel zorgt ervoor dat: dat de kolen nog sneller heet worden en als extra kolenrooster kunnen worden gebruikt als de tien kolen in de kolencontainer niet genoeg zijn. Vier rubberen voetjes voorkomen dat het apparaat verschuift en zorgen voor een stevige grip op het oppervlak. De kolenaansteker 650W is een zeer krachtig apparaat dat gemakkelijk kan worden opgeborgen en geschikt is voor grotere sessies met je vrienden.

Uiteraard heeft de AO Blazer T kolenaansteker 650W een CE-keurmerk.

Let op: De kolenaansteker AO Blazer T kolenaansteker 650W kolenaansteker 650W wordt elektrisch bediend. Vanwege de warmteontwikkeling raden wij een veilige stand aan! Elektrische houtskoolaanstekers zijn niet geschikt voor commercieel gebruik (bijv. waterpijpstaven).

Technische specificaties:

Vermogen: 650 W
Spanning: 220-240 V, 50-60 Hz
CE goedgekeurd
Dimensies:

Hoogte: ca. 19 cm
Kabellengte: ca. 150 cm
Leveringsomvang kolenaansteker AO Blazer T 650W:

1x kolenaansteker AO Blazer T
1x houtskoolcontainer
1x afneembare handgreep
1x deksel
1x kolentang

* Verplichte velden

Normale prijs: € 39,95

Aanbiedingsprijs € 34,95

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

roductinformatie "AO kolenaansteker Blazer T 650W" Ben je op zoek naar een schone oplossing om je natuurlijke houtskool snel op temperatuur te brengen, maar ben je het experimenteren met kookplaten en dergelijke beu? Dan is de kolenaansteker T van AO Blazer de juiste hulp voor jou! De 650W sterke kolenaansteker is alleen bedoeld voor het verwarmen van je shisha kolen. Dankzij het grote houtskoolreservoir kan de AO T tot tien kolen tegelijk opwarmen. Na 5 - 10 minuten kan het Shisha-plezier beginnen! Een handgreep die eenvoudig in de houder van de kolencontainer geklikt kan worden zorgt ervoor dat de hete kolen veilig vervoerd kunnen worden. Dankzij de kolencontainer hebben de verwarmingsspiralen geen direct contact met de kolen, wat de levensduur van de aansteker verlengt. Het meegeleverde deksel zorgt ervoor dat: dat de kolen nog sneller heet worden en als extra kolenrooster kunnen worden gebruikt als de tien kolen in de kolencontainer niet genoeg zijn. Vier rubberen voetjes voorkomen dat het apparaat verschuift en zorgen voor een stevige grip op het oppervlak. De kolenaansteker 650W is een zeer krachtig apparaat dat gemakkelijk kan worden opgeborgen en geschikt is voor grotere sessies met je vrienden. Uiteraard heeft de AO Blazer T kolenaansteker 650W een CE-keurmerk. Let op: De kolenaansteker AO Blazer T kolenaansteker 650W kolenaansteker 650W wordt elektrisch bediend. Vanwege de warmteontwikkeling raden wij een veilige stand aan! Elektrische houtskoolaanstekers zijn niet geschikt voor commercieel gebruik (bijv. waterpijpstaven). Technische specificaties: Vermogen: 650 W Spanning: 220-240 V, 50-60 Hz CE goedgekeurd Dimensies: Hoogte: ca. 19 cm Kabellengte: ca. 150 cm Leveringsomvang kolenaansteker AO Blazer T 650W: 1x kolenaansteker AO Blazer T 1x houtskoolcontainer 1x afneembare handgreep 1x deksel 1x kolentang
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: AO kolenaansteker Blazer T 650W heater

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
prijs

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen