Al 9 jaar de grootste waterpijp winkel van Europa!

Verzenden

 

Voor 16.00 Besteld en Betaald: De volgende dag in huis! (ook Belgie)

Bekijk hier alle afleverdata rond de feestdagen in het voorjaar 2017:

https://www.postnl.nl/Images/wijzigingsschema-feestdagen-pakketten-nederland-postnl-vj2017_tcm10-20029.PDF

(evt. link knippen en plakken in uw browser)

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

De verzendkosten voor Nederland zijn EUR 4,95 bij verzending tot EUR 50,-. Daarboven is verzending gratis. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 zijn besteld en betaald worden diezelfde dag nog ter verwerking aangeboden bij PostNL. Doorgaans (99,99%) heeft u dan de bestelling binnen 24 uur in huis, ook in Belgie. Bestellingen die vrijdag voor 16.00 zijn besteld heeft u zaterdag al in huis. Bestellingen die gedaan zijn op vrijdag na 16.00, of in het weekend, worden maandag verwerkt en heeft u dinsdag in huis.

Op het  moment dat u een bestelling gedaan heeft, ontvangt u een bestelbevestiging van ons. Als u de bestelling ook direct betaald heeft, dan ontvangt u ook nagenoeg gelijktijdig een factuur van ons in de mail (met MrCash of DirectBanking kan daar wat langere tijd tussen zitten!). Als u voor 16.00 besteld en betaald heeft gaat uw bestelling diezelfde dag nog weg met PostNL pakketservice. U ontvangt diezelfde avond, vaak rond 20.00 - 21.00, de tracking code van uw pakket. Met deze tracking code kunt u, op jouw.postnl.nl, zien wanneer uw pakket zal worden afgeleverd. Als u de eerste keer niet thuis bent ontvangt u van de bezorger een code waarmee u een ander tijdstip en afleverlocatie kunt kiezen.

Op de dag van aflevering, in 99% van de gevallen de volgende dag, ontvangt u in de ochtend een tijdsvenster van aflevering. 

De koerier doet twee afleverpogingen alvorens uw pakketje  naar een afhaalpunt bij u in de buurt gaat. U ontvangt hiervan melding in uw brievenbus.

Voor Belgie geldt dat de koerier maximaal 3 afleverpogingen doet, voordat de bestelling naar ons geretourneerd wordt.

Houd er rekening mee dat er overdag bezorgd wordt. Bent u overdag niet thuis, overweeg dan om uw bestelling op uw werk te laten bezorgen of een PostNL afhaalpunt. Wij kunnen geen invloed uitoefenen op het bezorgtijdstip. U kunt een alternatief afleveradres opgeven via jouw.postnl.nl

Hoe pas ik een verkeerd opgegeven adres aan?

Met de trackingcode en uw postcode kunt u dat eenvoudig doen via jouw.postnl.nl.

Ik heb geen tracking code ontvangen?

Het kan zijn dat de betaling nog niet is verwerkt. U heeft dan ook nog geen factuur gekregen van ons en de bestelling is daarom ook nog niet verstuurd. Doe eerst de betaling en stuur eventueel een betaalbewijs (kopie van de boeking) naar ons in de mail. 

Het kan ook zijn dat het door u gebruikte emailadres niet juist is geweest. 

Stuur in alle gevallen een mail naar info@waterpijp-online.nl met je bestelnummer en wij sturen je zo snel mogelijk de tracking code.

Kan ik mijn pakket bij een PostNL afhaalpunt laten afleveren bij mij in de buurt?

Ja, dat is mogelijk. U kunt dit zelf aangeven in de kassa. Als dit niet direct wordt weergegeven na invullen van uw postcode en huisnummer dan kan het zijn dat u automatisch aanvullen van google aan heeft staan of dat u de cookkies moet verwijderen om deze optie te krijgen. Dit laatste kan voorkomen als u al vaker bij ons besteld hebt. 

Waterpijp vandaag nog in huis met Same Day Delivery

Waterpijp online biedt de mogelijkheid om je bestelling dezelfde dag nog in huis te ontvangen. Je kiest dan voor Same day delivery als verzendoptie in de kassa van de webwinkel. Van maandag tot en met vrijdag tot 12.00 besteld en dan heb je hem diezelfde avond nog in huis. De koerier komt bij je tussen 18.00 en 22.30. Geef altijd je telefoonnummer op want vaak belt de koerier van te voren even hoe laat hij bij je is (niet altijd zo!)

Ik heb een andere vraag.

Mail je vraag naar info@waterpijp-online.nl. Noem altijd je bestelnummer, de naam waarop je besteld hebt en het gebruikte emailadres.

Bel naar waterpijp-online.nl: 06-11989132

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen