Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Verantwoord roken

VERANTWOORD ROKEN

WIJ STAAN VOOR VERANTWOORD GENIETEN

Waterpijp-online staat voor verantwoord genieten. Wij willen volwassenen laten genieten van momenten met een heerlijke shisha, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat je er verantwoord mee omgaat. Als grootste waterpijp speciaalzaak van Nederland willen we onze bijdrage leveren aan het bevorderen van verantwoord waterpijp roken en het terugdringen van roken. Waterpijp Online kent én neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van verkoop aan minderjarigen. Waterpijp Online onderschrijft de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van rookartikelen en houdt zich hier strikt aan.

JONGEREN EN ROKEN

Waterpijp Online verkoopt geen rookartikelen aan jongeren onder de 18 jaar. Wij verkopen uitsluitend aan kopers van 18 jaar en ouder. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is. Maar vooral ook omdat jongeren helemaal niet zouden moeten roken. De medewerkers van Waterpijp Online vragen bij aankoop van rookartikelen om legitimatie aan alle mensen onder de 25 jaar. Word je in de winkel jonger geschat dan 25, maar ben je dit (al lang) niet meer? Vat het op als compliment! De bestellingen worden door PostNL alleen afgeleverd aan personen ouder dan 18! Twijfelt de bezorger aan je leeftijd, dan zal hij om je ID vragen. Hiermee voorkomen wij dat mensen onder de 18 jaar bij ons artikelen bestellen. Geen 18 = geen bestelling bij waterpijp-online!

TIPS VOOR OUDERS

- geef zelf het goede voorbeeld aan je kinderen;

- stel duidelijke regels: niet roken onder de 18

- informeer jezelf over de werking en de gevolgen van roken

NUCHTERE FEITEN

Roken is in Nederland een van de belangrijkste doodsoorzaken. Nederland telt ruim 3,5 miljoen rokers en 2 miljoen van hen zullen door roken overlijden. Elk jaar sterven circa 19.000 mensen als gevolg van roken en 20 tot 30 procent van alle kanker wordt veroorzaakt door roken. Wij hebben een aantal nuchtere feiten op een rijtje gezet, zodat onze klanten zelf weloverwogen keuzes kunnen maken.

Meer informatie? Bezoek dan zeker ook eens de onderstaande website:

www.rokeninfo.nl

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen