Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Steamulation Prime Pro X Mat Zwart

Super deal
Gratis verzending

Meer afbeeldingen

Steamulation Prime Pro X Mat Zwart

Niet in voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "Steamulation Prime Pro X Zwart Mat"
De Steamulation Prime Pro X is een geweldige waterpijp met één slang van roestvrij staal, die een maximum aan individualisering en rookplezier mogelijk maakt. Hoogste kwaliteit "Made in Germany" met alle gepatenteerde stoomfuncties!

Handgeblazen kristalglas en V2A roestvrijstalen onderdelen, die in Duitsland worden vervaardigd, ontworpen en geassembleerd, garanderen een lange levensduur.

De Steamulation Prime combineert de hoogste kwaliteit en technische vooruitgang in een compact formaat. Het heeft alle typische steamulation features zoals het gepatenteerde SteamClick 360 locking systeem, 18.8 bevel adapter en de Steamulation Airflow Control, bekend van de Steamulation Classic Pro X serie. De Prime Pro X is de enige waterpijp ter wereld die beschikt over de gepatenteerde Steamulation Purge Control, waarmee je met één beweging individueel bepaalt in welke richting de rook wordt uitgeblazen. Dit, gecombineerd met het in Duitsland ontwikkelde trekgedrag, maakt deze waterpijp tot de top van de premium compacte shisha's en schuwt de vergelijking met gevestigde premiummodellen zoals de Steamulation Classic Pro X niet. Met het één-slang systeem echter,

Opmerkingen: Aangezien alle schalen zijn gemaakt van mondgeblazen kristalglas, moet u er rekening mee houden dat er kleine luchtbellen en strepen in het glas kunnen zitten. Verder kunnen de afmetingen van de onderstaande schaal iets afwijken.

Technische specificaties:

Hoogte: ca. 47 cm
Gewicht: ca. 3,4 kg
Diameter glazen schaal: ca. 20 cm
Aanbevolen vulhoeveelheid: 0,8-0,9 liter
18.8 Massaverbinding voor slangadapters & rookkolomadapters
Kenmerken:
Verstelbare diffusor
Stoomzuiveringsregeling
Stoomregeling luchtstroom
SteamClick 360°
Leveringsomvang:

V2A-kopadapter met M16x1.5-schroefdraad
V2A koolstofplaat met een diameter van 20 cm
18.8 V2A rookkolomadapter met M16x1.5 schroefdraad
V2A rookkolom met 18.8 snede en M16x 1.5 schroefdraad
Steamulation Prime Pro X enkele slangbasis met Steamulation Purge Control en Steamulation Airflow Control
Steamulation Prime Pro X V2A dompelbuis (G1 / 4 ″ schroefdraad) met geïntegreerde, verstelbare diffusor
Handgeblazen kristallen glazen schaal met SteamClick 360 bodemdeel
1x V2A-slangadapter (18.8)

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Soortgelijke producten

Beschrijving

Details

Productinformatie "Steamulation Prime Pro X Zwart Mat" De Steamulation Prime Pro X is een geweldige waterpijp met één slang van roestvrij staal, die een maximum aan individualisering en rookplezier mogelijk maakt. Hoogste kwaliteit "Made in Germany" met alle gepatenteerde stoomfuncties! Handgeblazen kristalglas en V2A roestvrijstalen onderdelen, die in Duitsland worden vervaardigd, ontworpen en geassembleerd, garanderen een lange levensduur. De Steamulation Prime combineert de hoogste kwaliteit en technische vooruitgang in een compact formaat. Het heeft alle typische steamulation features zoals het gepatenteerde SteamClick 360 locking systeem, 18.8 bevel adapter en de Steamulation Airflow Control, bekend van de Steamulation Classic Pro X serie. De Prime Pro X is de enige waterpijp ter wereld die beschikt over de gepatenteerde Steamulation Purge Control, waarmee je met één beweging individueel bepaalt in welke richting de rook wordt uitgeblazen. Dit, gecombineerd met het in Duitsland ontwikkelde trekgedrag, maakt deze waterpijp tot de top van de premium compacte shisha's en schuwt de vergelijking met gevestigde premiummodellen zoals de Steamulation Classic Pro X niet. Met het één-slang systeem echter, Opmerkingen: Aangezien alle schalen zijn gemaakt van mondgeblazen kristalglas, moet u er rekening mee houden dat er kleine luchtbellen en strepen in het glas kunnen zitten. Verder kunnen de afmetingen van de onderstaande schaal iets afwijken. Technische specificaties: Hoogte: ca. 47 cm Gewicht: ca. 3,4 kg Diameter glazen schaal: ca. 20 cm Aanbevolen vulhoeveelheid: 0,8-0,9 liter 18.8 Massaverbinding voor slangadapters & rookkolomadapters Kenmerken: Verstelbare diffusor Stoomzuiveringsregeling Stoomregeling luchtstroom SteamClick 360° Leveringsomvang: V2A-kopadapter met M16x1.5-schroefdraad V2A koolstofplaat met een diameter van 20 cm 18.8 V2A rookkolomadapter met M16x1.5 schroefdraad V2A rookkolom met 18.8 snede en M16x 1.5 schroefdraad Steamulation Prime Pro X enkele slangbasis met Steamulation Purge Control en Steamulation Airflow Control Steamulation Prime Pro X V2A dompelbuis (G1 / 4 ″ schroefdraad) met geïntegreerde, verstelbare diffusor Handgeblazen kristallen glazen schaal met SteamClick 360 bodemdeel 1x V2A-slangadapter (18.8)
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 1 item(s)

Geweldige pijp
Beste waterpijp die ik ooit heb gebruikt. De slang en tabakskom passen er perfect bij.
prijs
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
Beoordeling door Hendrik / (Geplaatst op 22-06-2021)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: Steamulation Prime Pro X Mat Zwart

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
prijs

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen