Oduman waterpijp review

 

Oduman waterpijpen. Oduman is een bedrijf uit Turkije dat inmiddels al een aantal jaren bestaat. Ze maken de exclusieve Oduman waterpijpen. Inmiddels zijn er 3 modellen op de markt, de Oduman waterpijp N1, Oduman waterpijp N2 en de nieuwste van de drie, de Oduman waterpijp N3. Naast deze 3 waterpijpen brengen ze ook prachtige LED onderzetters op de markt.

 

Oduman waterpijp N1. De Oduman waterpijp N1 is de grootste waterpijp van de drie en verkrijgbaar in een matte en clear versie. De vaas heeft 3 gestapelde lagen. Deze waterpijp is 41 cm hoog. Het glas is handgeblazen. De metalen onderdelen zijn allemaal van roestvrij staal gemaakt. Aan het uiteinde van de schacht zit een diffuser. Hierdoor maakt de waterpijp een veel zachter borrelend geluid dan normaal. Ideaal als je TV zit te kijken dus! De slang van de Oduman N1 is gemaakt van eerste klas silicone. Hierdoor is elke sessie smaakvast. De slang is daardoor ook goed te reinigen. De slang is 1,5 meter lang en heeft een rvs mondstuk. Onder het glas zit een LED verlichtingselement. Deze werkt op 2 AA batterijen en kent maar liefst 9 verschillende verlichtingsopties. Klik hier om de Oduman waterpijp direct te bestellen!

 

Oduman waterpijp N2. De Oduman waterpijp N2 is het meest verkochte model. Op internet zie je ze ook heel veel voorbij komen gevuld met de heerlijkste vruchten, aardbei, mint etc. Het geeft een extra dimensie aan het roken van deze waterpijp. Als je dan vervolgens ook nog de LED lichten aan doet: dan weet je het zeker; dit is de ultieme rooksensatie! De waterpijp Oduman N2 is 28 cm hoog een een perfect stabiel tafelmodel. De slang, gemaakt van silicone is 1,5 meter lang met een RVS mondstuk. Net als de N1 heeft hij ook een diffuser. Het led element onder de waterpijp werkt op 2 AA batterijen. De diameter van de vaas van de Oduman waterpijp N2 is 17 cm. Klik hier om de Oduman N2 waterpijp direct te bestellen.

 

Oduman waterpijp met fruit

 

Oduman waterpijp N3. De Oduman waterpijp N3 is de nieuwste van de drie. Uitgebracht in maart 2015. Qua model gebaseerd op de uiterst succesvolle N2. Maar dan nu met scherpere hoeken. Net als de N1 en N2 is de Oduman waterpijp N3 uitgerust met een siliconeslang van 1,5 meter lengte en uiteraard een diffuser onder aan de schacht. De waterpijp is 28 cm hoog en de vaas heeft een diameter van 17,5 cm. Dus wederom een tafelmodel. Vul de vaas met fruit, zet de LED aan en je weet niet wat je mee maakt. Bestel de waterpijp Oduman N3 hier en je hebt hem morgen al in huis!

 

Naast deze waterpijpen brengt Oduman ook de LED onderzetters op de markt. Ze zijn gemaakt van zwaar metaal met op de bovenkant een speciale anti-slip striping. Deze zorgt er voor dat je waterpijp niet van de onderzetter af valt. Bestel je Led onderzetter hier!