Kaya Shisha waterpijpen, nieuw bij waterpijp-online.nl. Als enige in Nederland en Belgie leveren wij deze Kaya Shisha Waterpijpen. Hier zijn we enorm trots op omdat dit echt waterpijpen zijn van de beste kwaliteit. De Kaya Shisha waterpijpen bestaan uit verschillende versies, ook wel editions genoemd. In dit blog beschrijven wij de complete lijn Kaya Shisha waterpijpen.

 

- Waterpijp Kaya Shisha Brass Edition. Waterpijpen van de BRASS EDITION bestaat uit een glazen kom in Kaya-Shisha design en kwaliteit en een metalen schacht gemaakt van messing. Het feit dat deze speciale schacht volledig bestaat uit messing, maakt een groot verschil tussen deze waterpijp en anderen op de markt. Koper maakt dit metaal zo hard. Deze hardheid is cruciaal om te voorkomen dat veel rook wordt verspilt. Een speciale verschijning van de BRASS EDITION is met de schacht, die een klik-sluiter heeft. De Klik-sluiter wordt gebruikt in plaats van met een schroefdraad-bevestiging op de fles. Met de sluiter van een waterpijp van de BRASS EDITION bevestig je de schacht met een metalen klinknagel veiligheidsvergrendelingen op een vaas. De draait de schacht een slag en hij sluit nauw aan op de fles. Deze techniek van de BRASS EDITION is een echte innovatie Bovendien combineren we de kommen met kleur gecoat messing schachten. Dat maakt de keuze voor deze Brass Hookahs extra aantrekkelijk. De waterpijp Kaya Shisha Brass Edition lijn bestaat uit de volgende modellen: Kaya Shisha Brass Edition 480, Kaya Shisha Brass Edition 590 click, Kaya Shisha Brass Edition 630 click en de waterpijp Kaya Shisha Brass Edition 630 metallic

 

- Waterpijp Kaya Shisha Elox Edition De schachten van deze bijzonder aantrekkelijke editie zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium. Anozied in het Duits is "eloxiert", dat de reden is voor de naamgeving van de ELOX EDITION. Deze ELOX schachten komen uit Turkije en speciale fabrikanten hebben ze gemaakt en worden vervolgens gemonteerd op de glazen kommen door Kaya-Shisha in Duitsland. Als gevolg van de verschillende kleuren van de schachten, is een combinatie van de ELOX EDITION modellen mogelijk. Omdat aluminium een zeer goede warmte-dirigent is, komt de warmte uit de rook beter naar voren dan andere metalen. Daarnaast koelt de rook ook minder snel af. Aan de andere kant is aluminium relatief vrij zacht. de waterpijpen van de Kaya Shisha Elox Edition zijn allemaal uitgerust met het befaamde click systeem van Kaya. Hierdoor sluit je de schacht gemakkelijk en snel aan op je vaas.

 

- Waterpijp Kaya Shisha Inox Edition Een speciale INOX EDITION mag natuurlijk niet ontbreken in de lijn. Wat is INOX nu eigenlijk? INOX EDITION is de naam voor antiroest, hoge kwaliteit, staal, waarvan de schacht is geproduceerd. Dit materiaal kan zeer goed tegen het constante contact met water, deze eigenschap is een groot voordeel. De vorm van de schachten is uniek en de metalen look is tijdloos up to date! Dat is hoe de INOX EDITION vindt zijn weg in de Hookah-Bars, waar zijn ze permanente kwaliteit willen leveren. Maar ook in particulieren, echte Kaya-Shishaconnoisseures, waarderen deze waterpijp vanwege zijn uitstekende eigenschappen van uiterst hoge kwaliteit.