Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Veel gestelde vragen

1. Zijn jullie een winkel waar ik langs kan komen om de waterpijpen te bekijken?

Ons bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van waterpijpen via internet. Helaas is het niet mogelijk om ons bedrijf fysiek te bezoeken.  

 

 2. Wat moet ik naast een waterpijp allemaal bestellen om direct te kunnen beginnen?

Alleen rookwaar. De waterpijp wordt geleverd met tangetje, slang(en), tabakskommetje en een rol kooltjes. Verder heb je niets meer nodig. Het kan wel verstandig zijn om wat extra kooltjes en tabak (of Steam Stones) te bestellen, zodat je wat vaker kunt roken.

 


 

3. Ik heb een waterpijp besteld, wanneer kan ik hem thuis verwachten?

U heeft uw bestelling binnen 48 uur in huis. Bestellingen worden dagelijks, ma-vrij, om 08.00 verwerkt. Deze heeft u dan de volgende dag in huis. Bestellingen gedaan op vrijdag na 08.00 en in het weekend worden maandag om 08.00 verwerkt en heeft u dinsdag in huis. Op feestdagen gelden afwijkende levertijden houdt hiervoor onze site en facebookpagina in de gaten.

Tevens dient u 18 jaar of ouder te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen!

Houd u er rekening mee dat uw bestelling niet naar een postbus kan worden verzonden. Dit in verband met het "tekenen voor ontvangst" van uw bestelling. 

 

 4. Zit er een gebruiksaanwijzing bij de waterpijpen die jullie verkopen?

Ja, er zit een nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij iedere waterpijp. U kunt ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing vinden bij "Tips & Tricks" op deze website. 

 


 

5. Een onderdeel van mijn waterpijp is kapot gegaan, kan ik een los onderdeel bestellen?

De losse onderdelen die wij verkopen zijn tabakskommetjes, slangen en rubbertjes. Voor een nieuwe vaas of een schacht kun je kijken bij de categorie "waterpijp samenstellen". Hier kun je deze onderdelen ook los bestellen.

 


 

6. Is smaaktabak (of Steam Stones) roken schadelijk voor de gezondheid?

Ja, het roken van een waterpijp is schadelijk. Onderzoeken zijn het niet eens over hoe slecht het roken van smaaktabak is, maar wel dát het schadelijk is.

Wij leveren wel een alternatief om de schade die het roken van de waterpijp met zich meebrengt zoveel mogelijk te beperken.

Een alternatief voor smaaktabak zijn Steam Stones (dampstenen). Deze kun je als tabaksvervanger gebruiken en bevatten geen teer en nicotine. De prijs van steam stones ligt lager dan die van de waterpijp-tabak en kostten bij waterpijp-online.nl slechts EUR 5.90. Bestel de steam stones hier

Het meest schadelijke van het roken van de waterpijp is het houtskooltje. Deze bavat namelijk stoffen als koolmonoxide en chemicalien om hem snel te ontsteken. Hiervoor bieden wij echter een alternatief. Het elektrische kooltje is geheel onschadelijk. 

 


 

7. Wat gebeurt er als mijn waterpijp kapot wordt bezorgd?

Als een bestelling kapot aankomt vragen wij u om binnen 48 uur een foto van het mankement en van het pakket zoals u deze ontving (complete verpakking met zichtbaar vulmateriaal) te sturen. Dan verzenden wij een nieuw onderdeel (of een nieuwe waterpijp). 

 


 

8. Ik wil een bestelling doen voor mijn bedrijf, krijg ik er een factuur bij?

Elke bestelling wordt met factuur verzonden.

 


 

9. Op de Herbal Molasses staat een datum uit het verleden. Is het nu niet meer houdbaar?

De datum op de verpakking van de Herbal Molasses betreft niet de houdbaarheidsdatum, maar de productiedatum (Mfg date, oftewel Manufacturing date). De Herbal Molasses is (mits luchtdicht verpakt) nog 1,5 jaar na de op de verpakking vermelde datum houdbaar.

 10. Ik wil een hele kleine bestelling doen, moet ik dan nog steeds €4,95 (NL) of 6,95 (BE)  verzendkosten betalen?


Ja, wij moeten voor elke verzending dezelfde verzendkosten betalen, dat geldt dus (helaas) ook voor u.

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen