Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

Betalen

Waterpijp-online.nl streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt maken wij gebruik van een door een SSL-certificaat beveiligde kassa. Zo wordt u beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax

 

 


 

Vooruitbetalen | Bankoverschrijving Nederland

Bij deze optie ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings e-mail met uw persoonlijke ordernummer, de prijs en de betalingsinstructies.  U dient eerst te betalen alvorens uw bestelling zal worden verzonden.

Let op: vergeet bij de betaling niet uw persoonlijke bestelnummer op te geven!

- De verzendkosten voor Nederland bedragen 4,95 Euro.

Onze rekeninggegevens voor de betaling zijn: 

Naam: Shisha Import
Locatie: Surhuisterveen, Nederland

 

 


 

Vooruitbetalen | Bankoverschrijving België

Vooruit betaling vanuit België werkt hetzelfde als vooruit betalen vanuit Nederland, behalve dat u gevraagd kan worden naar ons IBAN en/of BIC nummer. U dient eerst te betalen alvorens uw bestelling zal worden verzonden.

- De verzendkosten voor België bedragen 5,95 Euro., gratis vanaf EUR 50,00! 

Houdt er rekening mee dat een overschrijving vanuit België in de regel circa 2 tot 3 werkdagen duurt. Wij doen onze best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u sneller willen bestellen dan adviseren wij u om te kiezen voor een andere betaalmethode (bijvoorbeeld MrCash/Bancontact).

 

 


 

iDeal

Logo iDeal

Als u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank heeft kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.


iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

 

 


 

MrCash/Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Hoe werkt MrCash/Bancontact?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met MrCash/Bancontact wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

 

 


 

DIRECTebanking

DIRECTebanking is een nieuwe en gecertificeerde online betaalmethode gebaseerd op de reeds gevestigde online bankapplicaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van de bestaande online homebanking applicaties van rekeninghouders voor een snelle en veilige afhandeling van uw betaling.

Zo werkt "DIRECTebanking";

Stappen overzicht

1. Stap: "Overschrijvingsformulier"

Vul eerst uw bank gegevens in (naam rekeninghouder, en rekening nummer) om een connectie naar uw bank op te zetten. De naam van uw bank wordt dan automatisch ingevuld.

Onderstaande informatie zal al ingevuld staan op uw overschrijvingsformulier:

Het af te schrijven bedrag

Referentie (Bv. Order nummer, klantnummer)

2. Stap: "Vaststellen van de correcte identiteit"

Daarna vult u onderstaande gegevens in, zoals u gewend bent bij uw online bank applicatie:

Bank login (login naam of rekening nummer, afhankelijk van de bank)

Bank PIN/TAN (het wachtwoord en/of de code die door de “random reader” van uw bank wordt gegenereerd).

3. Stap: "Verwerking van de overschrijving"

Uiteindelijk wordt u nog eenmaal gevraagd om alle ingevulde gegevens nogmaals te controleren.

Om de betaling te autoriseren, dient u de betaling goed te keuren middels een geldige PIN/TAN code welke wordt uitgegeven door uw bank. In Nederland is dit de code die door de "random reader" wordt gegenereerd. Klik vervolgens op de knop Verder.

 

 


 

Giropay

GiroPay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL.
Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen.

Volg na het selecteren van deze betaalmethode eenvoudigweg de stappen op uw beeldscherm.

Er zijn geen kosten verbonden aan betalen met Giropay.

 

 


Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen