Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

KS Power Hookah Cleaner 500ml

Super deal

Meer afbeeldingen

KS Power Hookah Cleaner 500ml

In voorraad Beschikbaarheid:

De KS Power Shisha Cleaner 500ml is de professionele reiniger voor waterpijpen en accessoires. De krachtige shisha-reiniger verwijdert moeiteloos en zonder residu zwaar en oud vuil. 95% biologisch afbreekbaar.

Contact met ogen en huid vermijden. Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gezichtsbescherming. Bij inslikken onmiddellijk de mond spoelen en een arts raadplegen, geen braken opwekken. In geval van contact met huid of haar, spoelen met water. In geval van contact met de ogen, voorzichtig spoelen met veel water, contactlenzen verwijderen indien mogelijk en doorgaan met spoelen. Gebruik biociden zorgvuldig! Product veroorzaakt huid- en oogirritatie. Bescherm tegen zonlicht en hitte; koel en gesloten bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Normale prijs: € 12,50
OF
0

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

De KS Power Shisha Cleaner 500ml is de professionele reiniger voor waterpijpen en accessoires. De krachtige shisha-reiniger verwijdert moeiteloos en zonder residu zwaar en oud vuil. 95% biologisch afbreekbaar. Vul de shisha met 10-30ml KS Power Shisha Cleaner door middel van sproeien en vul met warm water (30-70 ° C). Wacht minimaal 5 minuten, schud kort en spoel dan grondig. Gebruik bij extreme vervuiling tot 50 ml shisha-reiniger en heet water (max. 80 ° C), verleng eventueel de belichtingstijd. Voor het reinigen van accessoires, bespuit ze met Shisha Cleaner en laat ze werken. Plaats vervolgens in een bak met warm water en maximaal 30 ml Shisha Cleaner per liter. Verplaats delen af ​​en toe. Na minimaal 5 minuten grondig wassen en afdrogen met een zachte doek. Contact met ogen en huid vermijden. Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gezichtsbescherming. Bij inslikken onmiddellijk de mond spoelen en een arts raadplegen, geen braken opwekken. In geval van contact met huid of haar, spoelen met water. In geval van contact met de ogen, voorzichtig spoelen met veel water, contactlenzen verwijderen indien mogelijk en doorgaan met spoelen. Gebruik biociden zorgvuldig! Product veroorzaakt huid- en oogirritatie. Bescherm tegen zonlicht en hitte; koel en gesloten bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: KS Power Hookah Cleaner 500ml

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Prijs-kwaliteit
Kwaliteit
prijs

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen