Sinds 2007 de grootste waterpijp winkel van Europa!

KS hygiëne mondstuk Appolino Zwart

Meer afbeeldingen

KS hygiëne mondstuk Appolino Zwart

Niet in voorraad Beschikbaarheid:

Productinformatie "KS Hygiëne Mondstuk Appolino Zwart"
De APPO als hygiëne mondstuk! Het KS Hygiene mondstuk Appolino incl. Lanyard heeft meer voordelen dan conventionele hygiëne mondstukken:

Met de KS Appolino heb je altijd een hygiëne mondstuk bij de hand. Dankzij de sleutelhanger hang je hem gemakkelijk om je nek en begin je te roken. Dit is vooral heel praktisch als je niet met je eigen shisha rookt en er geen conventionele hygiënische mondstukken zijn.

Hygiënisch opnieuw gedefinieerd! Conventionele hygiënische mondstukken uit één stuk worden blootgesteld aan vuil, roet en pluisjes. Het hygiënemondstuk van Appolino bestaat uit twee delen: het eigenlijke mondstuk en een dop die het mondstuk volledig omsluit en te allen tijde tegen vuil beschermt. Als je een korte rookpauze neemt en je shisha-mondstuk moet afdoen, kun je eenvoudig de Appolino-dop aansluiten en ondersteboven op tafel leggen - geen zorgen meer over ziektekiemen, bacteriën en vuil!

De KS Appolino is gemaakt van hoogwaardig siliconen en past zich door zijn ronde vorm perfect aan de lippen aan. Zo heb je meer comfort bij het roken. Daarnaast biedt het materiaal bescherming tegen breuk voor je glazen mondstuk (mocht het uit je hand vallen).

Grote nadruk werd gelegd op de afwerking van het mondstuk. Naast de kwaliteit is het mondstuk ook visueel indrukwekkend, vooral dankzij de APPO-vorm. Het KS Hygiene mondstuk Appolino past op alle gangbare mondstukken en is eenvoudig te bevestigen. Het mondstuk is zeer eenvoudig te reinigen en heeft een zeer lange levensduur.

Details / afmetingen:

Mondstuk kleur: zwart
Kleur lanyard: Oranje met KS-logo
Lengte van het mondstuk: ca. 3,7 cm
Totale lengte: ca. 4,4 cm
Lanyard lengte: ca. 52 cm
Diameter van het mondstuk - brede zijde: ca. 3,2 cm
Diameter van het mondstuk - de smalle buitenkant van de mond: ca. 1,5 cm
Diameter van het mondstuk - de smalle binnenkant van de mond: ca. 0,8 cm
Totale diameter: ca. 3,9 cm
Materiaal: siliconen
Fabrikant: KS Original
Let op: er kunnen kleurafwijkingen zijn op het mondstuk van de getoonde foto's in de winkel.

Normale prijs: € 9,95

Aanbiedingsprijs € 7,95

15

Voor 16.00 besteld: volgende dag in huis!

Morgen in huis? u heeft nog

Gratis verzending vanaf €50,- 
Voor 20:00 besteld: volgende dag in huis!

Beschrijving

Details

Productinformatie "KS Hygiëne Mondstuk Appolino Zwart" De APPO als hygiëne mondstuk! Het KS Hygiene mondstuk Appolino incl. Lanyard heeft meer voordelen dan conventionele hygiëne mondstukken: Met de KS Appolino heb je altijd een hygiëne mondstuk bij de hand. Dankzij de sleutelhanger hang je hem gemakkelijk om je nek en begin je te roken. Dit is vooral heel praktisch als je niet met je eigen shisha rookt en er geen conventionele hygiënische mondstukken zijn. Hygiënisch opnieuw gedefinieerd! Conventionele hygiënische mondstukken uit één stuk worden blootgesteld aan vuil, roet en pluisjes. Het hygiënemondstuk van Appolino bestaat uit twee delen: het eigenlijke mondstuk en een dop die het mondstuk volledig omsluit en te allen tijde tegen vuil beschermt. Als je een korte rookpauze neemt en je shisha-mondstuk moet afdoen, kun je eenvoudig de Appolino-dop aansluiten en ondersteboven op tafel leggen - geen zorgen meer over ziektekiemen, bacteriën en vuil! De KS Appolino is gemaakt van hoogwaardig siliconen en past zich door zijn ronde vorm perfect aan de lippen aan. Zo heb je meer comfort bij het roken. Daarnaast biedt het materiaal bescherming tegen breuk voor je glazen mondstuk (mocht het uit je hand vallen). Grote nadruk werd gelegd op de afwerking van het mondstuk. Naast de kwaliteit is het mondstuk ook visueel indrukwekkend, vooral dankzij de APPO-vorm. Het KS Hygiene mondstuk Appolino past op alle gangbare mondstukken en is eenvoudig te bevestigen. Het mondstuk is zeer eenvoudig te reinigen en heeft een zeer lange levensduur. Details / afmetingen: Mondstuk kleur: zwart Kleur lanyard: Oranje met KS-logo Lengte van het mondstuk: ca. 3,7 cm Totale lengte: ca. 4,4 cm Lanyard lengte: ca. 52 cm Diameter van het mondstuk - brede zijde: ca. 3,2 cm Diameter van het mondstuk - de smalle buitenkant van de mond: ca. 1,5 cm Diameter van het mondstuk - de smalle binnenkant van de mond: ca. 0,8 cm Totale diameter: ca. 3,9 cm Materiaal: siliconen Fabrikant: KS Original Let op: er kunnen kleurafwijkingen zijn op het mondstuk van de getoonde foto's in de winkel.
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 0 item(s)

Schrijf je eigen recensie

U beoordeeld: KS hygiëne mondstuk Appolino Zwart

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kwaliteit
prijs
Prijs-kwaliteit

Wanneer je verder wilt gaan op de site,
geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Ben je 18 jaar of ouder?

Waterpijp-Online.nl verkoopt geen rookartikelen als je jonger bent dan 18 jaar,
omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.
lees er hier meer over.< 18 verkopen wij geen rookartikelen